Hoe wijzig ik mijn tegenrekening?

Wanneer u ingelogd bent in uw beveiligde bankomgeving, klik op het menu ‘Internetspaarrekening’, vervolgens op ‘tegenrekening’ in het submenu. Selecteer het type relatie  (individueel of gezamenlijk) en klik vervolgens op de knop ‘Zoeken’.

Klik op de link ‘Mijn tegenrekening wijzigen’, selecteer opnieuw het type van de relatie in het veld ‘Klant’ en voer uw nieuwe tegenrekeningnummer in.

Klik op de knop ‘Volgende’ en teken de wijziging met behulp van de sms-code die wordt toegestuurd op uw gsm en bevestig.