Rentesimulaties in de beveiligde omgeving

In uw beveiligde omgeving kan u 3 nieuwe tools terugvinden, met deze tools kan u nagaan welke invloed een overboeking zal hebben op de verwerving van uw getrouwheidspremie, een lijst opvragen van de opbouw van uw getrouwheidspremies of een detailopgave van vorige interestuitkeringen.

Overboeking

sim_overboek_NL01

Onder het scherm 'simulatie van een overboeking' selecteert u uw rekeningnummer en vervolgens het bedrag dat u zou willen overboeken. U kan ook een dag in de toekomst selecteren om een memo-opdracht te simuleren, tussen vandaag en 3 maanden van nu.

sim_overboek_NL02

Wanneer u op 'Volgende' klikt, maken wij voor u een PDF aan met alle gevraagde informatie, die u kan terugvinden onder de 'Downloaden' knop op de volgende pagina. Op deze pagina krijgt u al een snel overzicht van de ingegeven parameters. U kan ook al meteen raadplegen hoeveel getrouwheidspremie u in totaal zou verliezen door de overboeking. In de PDF zelf wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen hoeveel van deze premie u nu al heeft opgebouwd en de totale waarde op het einde van de verwervingsperiode.

Premies

sim_overboek_NL03

Bij 'Premies' kan u een lijst opvragen van allen getrouwheidspremies die in opbouw zijn, met hun totale waarde op het einde van de verwervingsperiode en het aantal dagen ze nog moeten verwerven.
Kies over welke rekening u informatie wenst en klik op 'Volgende'.

sim_overboek_NL04

In het volgende scherm klikt u op 'Downloaden' om de opgemaakte PDF te verkrijgen.

Interestinformatie

sim_overboek_NL05

In het scherm 'Interestinformatie' kan u van al uw rekeningen de details van de vorige interestafrekeningen opvragen *(het is niet mogelijk interestafrekeningen voor 01/04/2014 raad te plegen).
Selecteer de rekening  die u wenst raad te plegen en klik op 'Volgende'.

sim_overboek_NL06

U krijgt nu een lijst van alle afgelopen interestafrekeningen uit het gekozen jaar, u kan via de knop 'Downloaden' de opgemaakte PDF opvragen.