Toegang e-banking geblokkeerd: wat nu?

Wanneer u vijfmaal een fout wachtwoord intypt, wordt de toegang van uw gebruikersnaam vanwege veiligheidsredenen geblokkeerd en kunt u niet meer inloggen in de beveiligde e-banking omgeving.  Om uw toegang te deblokkeren belt u naar onze klantendienst via 0800 63 500 (gratis).

Zodra de klantendienst uw toegang opnieuw hebben gedeblokkeerd, kunt u via "Wachtwoord vergeten" een nieuw wachtwoord aanmaken na het beantwoorden van enkele veiligheidsvragen.