Inloggen bij NIBC Direct

Op elke pagina op onze website kunt u via de rode knop "aanmelden" bovenaan rechts inloggen op uw beveiligde online bankomgeving van NIBC Direct. Wanneer u op het volgende scherm uw gebruikersnaam en wachtwoord ingeeft opent uw persoonlijke e-banking omgeving.

Wat is een gebruikersnaam?

Als u een rekening opent bij NIBC Direct kiest u in het aanvraagformulier meteen een persoonlijke gebruikersnaam, die minstens 6 karakters lang is. De gebruikersnaam is uniek en kan achteraf niet meer worden gewijzigd. Uw gebruikersnaam staat ook in de e-mail die u van ons krijgt na het versturen van het aanvraagformulier.

Gebruikersnaam vergeten?

Bel onze helpdesk op 0800 63 500. Zij kunnen u verder helpen en u opnieuw via e-mail uw gebruikersnaam bezorgen.

Wat is een wachtwoord?

Nadat we de kopie van uw identiteitskaart goed hebben ontvangen, krijgt u een sms van ons met een tijdelijk wachtwoord dat u kan gebruiken om een eerste keer in te loggen op de beveiligde bankomgeving. Nadat u ingelogd bent, kunt u een nieuw persoonlijk wachtwoord instellen. Dat wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang en maximaal 16 karakters lang zijn en de volgende 4 elementen bevatten: 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken !?@#$%*=+-&().

Wachtwoord vergeten?

Volg de procedure "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm van de beveiligde online bankomgeving.

 

Contacteer mij!

Wij zijn momenteel niet telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak en dan contacteren wij u.

Maak een afspraak