Inloggen bij NIBC Direct

Op elke pagina op onze website kunt u via de rode knop "aanmelden" bovenaan rechts inloggen op uw beveiligde online bankomgeving van NIBC Direct. Wanneer u op het volgende scherm uw gebruikersnaam en wachtwoord ingeeft opent uw persoonlijke e-banking omgeving.

Wat is een gebruikersnaam?

Als u een rekening opent bij NIBC Direct kiest u in het aanvraagformulier meteen een persoonlijke gebruikersnaam, die minstens 6 karakters lang is. De gebruikersnaam is uniek en kan achteraf niet meer worden gewijzigd. Uw gebruikersnaam staat ook in de e-mail die u van ons krijgt na het versturen van het aanvraagformulier.

Gebruikersnaam vergeten?

Bel onze helpdesk op 0800 63 500. Zij kunnen u verder helpen en u opnieuw via e-mail uw gebruikersnaam bezorgen.

Wat is een wachtwoord?

Nadat we de kopie van uw identiteitskaart goed hebben ontvangen, krijgt u een sms van ons met een tijdelijk wachtwoord dat u kan gebruiken om een eerste keer in te loggen op de beveiligde bankomgeving. Nadat u ingelogd bent, kunt u een nieuw persoonlijk wachtwoord instellen. Dat wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang en maximaal 16 karakters lang zijn en de volgende 4 elementen bevatten: 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken !?@#$%*=+-&().

Wachtwoord vergeten?

Volg de procedure "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm van de beveiligde online bankomgeving.