Waar en hoe kan ik inloggen?

Op onze homepage kan u rechts bovenaan klikken op 'inloggen' of u kan rechtstreeks naar de pagina surfen via de volgende link https://ebanking.nibcdirect.be. Wanneer u op het volgende scherm uw gebruikersnaam en wachtwoord ingeeft opent uw persoonlijke e-banking omgeving.

wat is een Gebruikersnaam?

Als u een rekening opent bij NIBC Direct kiest u in het aanvraagformulier meteen een persoonlijke gebruikersnaam, die minstens 6 karakters lang is. De gebruikersnaam kan niet worden gewijzigd.

Als u uw gebruikersnaam vergeet, en daardoor niet meer kan inloggen, bel dan gewoon even onze helpdesk. Onze medewerkers zullen u identificeren aan de hand van een aantal vragen en sturen u vervolgens een e-mail (op het bij ons gekende e-mailadres) met uw gebruikersnaam.

wat is een Wachtwoord?

Het wachtwoord ontvangt u van ons per sms.  Als u de eerste maal inlogt, zal u gevraagd worden om het te wijzigen naar een persoonlijk wachtwoord. Dat wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn en minstens 3 van de 4 volgende kenmerken bevatten: 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 leesteken (bijvoorbeeld !?\\`˜@#$%^*([{<>}])_=+-/:;. |\"&'). Vier identieke tekens mogen elkaar niet opvolgen.