Waar kan ik wat raadplegen in de e-banking omgeving?

Uw spaarrekeningen beheren

Onder 'Internetspaarrekening' vindt u een overzicht van alle internetspaarrekeningen waar u rekeninghouder of volmachthouder van bent. Door in de laatste kolom op de actieknop te klikken kan u nog kiezen of u het transactieoverzicht wilt bekijken voor een specifieke rekening, het renteoverzicht of het transactieoverzicht downloaden.

Uw Termijnrekeningen beheren

Onder 'Termijnrekening' krijgt u een overzicht over alle lopende en vervallen termijnrekeningen, met hun termijnen en de rentepercentages. Hier kan u ook een nieuwe termijnrekening openen.

Een renteoverzicht opvragen

Onder 'Renteoverzicht' kan u per rekening een berekening aanvragen van uw rente tot op vandaag, of op het einde van het jaar. De werking ervan wordt hier uitgelegd >>

Onder 'Rentesimulaties' kan u een overboeking simuleren en weet u of u een getrouwheidspremie verliest en hoeveel die is.

Uw persoonsgegevens  beheren

Onder 'Mijn gegevens beheren' kan u uw adres, e-mailadres en gsm-nummer bekijken en aanpassen mocht dat nodig zijn.

Berichten van NIBC Direct raadplegen

Nadat u bent ingelogd in de e-banking omgeving zal u automatisch gewaarschuwd worden als er nieuwe berichten zijn afkomstig van NIBC Direct. Indien u oudere berichten opnieuw wilt lezen of verwijderen kan u alles terugvinden onder 'Berichten'.

Rekeninguittreksels bekijken

Onder 'Rekeninguittreksels' kan u zelf uw rekeninguittreksels opvragen en uitprinten.

Overboekingen zoeken of nieuwe invoeren

U kan onder 'Overboekingen' uw status van de overboekingen per spaarrekening bekijken, en een nieuwe overboeking uitvoeren.

Contacteer mij!

Heeft u een vraag voor ons? We bellen u graag op een ogenblik dat het u uitkomt.

Maak een afspraak