Einde ondersteuning Windows XP

Op 8 april 2014 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows XP. Laat uw PC niet onbeveiligd!

Vanaf 8 april 2014 wordt er geen technische ondersteuning meer geboden voor Windows XP. Hierdoor stoppen de automatische updates die toelaten uw PC te beschermen. En op die dag zal Microsoft ook de Microsoft Security Essentials voor Windows XP niet meer beschikbaar stellen.

Als u na het beëindigen van de ondersteuning Windows XP blijft gebruiken, zal uw pc gewoon blijven werken, maar loopt u wel kans dat deze kwetsbaarder wordt voor virussen en andere beveiligingsrisico's.

Daarom raden we u aan om over te schakelen op een recentere versie van het besturingssysteem. Zo bent u beter beschermd en kan u in alle veiligheid blijven internetbankieren. Lees meer

Indien u toch wenst verder te werken met Windows XP, zal u zeker een andere browser dan Internet Explorer moeten gebruiken. Hieronder vindt u de links naar de meest courante alternatieven.

Chrome

Firefox

Safari