Einde ondersteuning Windows XP

Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor Windows XP. Laat uw PC niet onbeveiligd!

Sinds 2014 wordt er geen technische ondersteuning meer geboden voor Windows XP. Hierdoor stoppen de automatische updates die toelaten uw PC te beschermen. Ook stelt Microsoft de Microsoft Security Essentials voor Windows XP niet meer beschikbaar.

Als u Windows XP gebruikt, blijft uw pc gewoon werken, maar loopt u wel kans dat deze kwetsbaarder is voor virussen en andere beveiligingsrisico's.

Daarom raden we u aan om over te schakelen op een recentere versie van het besturingssysteem. Zo bent u beter beschermd en kan u in alle veiligheid blijven internetbankieren. Lees meer

Indien u toch wenst verder te werken met Windows XP, zal u zeker een andere browser dan Internet Explorer moeten gebruiken. Hieronder vindt u de links naar de meest courante alternatieven.

Chrome

Firefox

Safari