Einde ondersteuning Windows XP

Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor Windows XP. Laat uw PC niet onbeveiligd!

Sinds 2014 wordt er geen technische ondersteuning meer geboden voor Windows XP. Als u Windows XP gebruikt, blijft uw pc gewoon werken, maar loopt u kans dat deze kwetsbaarder is voor virussen en andere beveiligingsrisico's.

Daarom raden we u aan om over te schakelen op een recentere versie van het besturingssysteem. Zo bent u beter beschermd en kan u in alle veiligheid blijven internetbankieren. Lees meer

Indien u toch wenst verder te werken met Windows XP, zal u zeker een andere browser dan Internet Explorer moeten gebruiken. Hieronder vindt u de links naar de meest courante alternatieven.