Is mijn computer wel geschikt voor NIBC Direct?

NIBC Direct is zo gemaakt om door praktisch elke moderne computer gebruikt te kunnen worden. De belangrijkste benodigdheden zijn:

• Een computer met (beveiligde) toegang tot internet
  • Een minimale schermresolutie van 1024x768

Aanbevolen configuraties:

• PC: minimaal Windows Vista met Service Pack 2 met als browser Internet Explorer 9.0 of hoger, Firefox 11 of hoger of Google Chrome
  • Mac: OS X

Uw browser moet JavaScript ondersteunen. Bij strenge beveiligingsinstellingen is dit mogelijk uitgeschakeld.

Als u uw rekeninguitreksels wenst af te drukken, heeft u ook een PDF reader nodig. U kan de PDF reader van Adobe hier gratis downloaden.

Het is mogelijk dat de bankomgeving van NIBC Direct ook werkt onder andere browsers, maar wij kunnen geen volledig goede werking garanderen.

Welke browsers worden ondersteund op de NIBC Direct website?

Bij NIBC Direct doen we ons uiterste best om u in een volledig veilige omgeving online te laten bankieren. Om deze reden vragen we wel dat onze klanten minimum met onderstaande browserversies werken:

• Microsoft Internet Explorer 9.0 of hoger
  • Mozilla Firefox 11 of hoger
  • Safari 5.0 of hoger
  • Google Chrome

Indien uw browser niet meer voldoet aan deze eisen, of u bent niet zeker, kan u via onderstaande links een nieuwe versie downloaden:

Internet Explorer

Firefox

Safari

Chrome

Indien u niet over een pdf reader beschikt kan u er hier een downloaden:

Adobe Reader