Onze Mensen

Heeft u hulp nodig bij het inloggen ? Bent u op zoek naar meer specifieke informatie ?

Toegewijde en enthousiaste adviseurs staan dagelijks voor u klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Ons team staat garant voor een persoonlijke aanpak en helpt u zonder moeite verder.


Nathalie

 

Nathalie Vervenne - Financieel directeur

Als financieel directeur zie ik er op toe dat de regels opgelegd door de toezichthouder worden nageleefd. Ik hecht ook veel belang aan de continue verbetering van de procedures met het oog op maximale efficiëntie.

 


Ann
 

Ann Merckx - Customer Experience Manager

Mijn taken hebben alles te maken met úw klantervaring.  
Hoe goed werd u geholpen door onze service medewerkers?  Hoe snel en deskundig wordt u geïnformeerd?  Vindt u uw weg wel in de beveiligde bankomgeving?  Zulke vragen stel ik me om daarna samen met mijn collega’s verbeteringen aan te brengen.

 


Mathieu
 

Mathieu de Leersnyder - Business support

Als Business Support ben ik verantwoordelijk voor het vinden van antwoorden op alle vragen die aan ons gesteld worden. Het is mijn missie om u zo snel mogelijk een volledig en correct antwoord te geven.

Ook is het mijn taak om ervoor te zorgen dat alles van begin tot einde, over alle diensten heen, feilloos werkt. Er zijn immers talloze kleine en grote processen die op elkaar afgestemd moeten zijn. 

 


Saul Philippeth
 

Saul Philippeth - Legal & Compliance officer

De steeds complexere wet- en regelgeving die van toepassing is op banken, vereist een strikte opvolging op de naleving ervan. In samenwerking met andere externe en interne specialisten, houd ik daarom toezicht op de naleving van deze regels door NIBC Direct. Waar nodig zal ik ook bijsturen, zodat uw belangen optimaal kunnen worden gewaarborgd.