De voordelen van online sparen

aug 2015

Meer comfort en meer geld

Steeds meer mensen sparen rechtstreeks op het web. Kijk maar naar al die spaarders die tegenwoordig in zee gaan met een online bank. Dat is natuurlijk geen toeval! Sparen via het internet is niet alleen eenvoudig, het biedt ook veel voordelen …

Rekeningen zijn vaak gratis
Dat is meteen het eerste voordeel. Online banken zoals NIBC Direct hebben minder werkingskosten. Daarvan profiteren vooral … de klanten. Ze betalen immers geen beheerkosten! De rekeningen, van welke aard dan ook, zijn 100% gratis en gewaarborgd!

Een hoger rendement
De rentevoeten op jaarbasis van de traditionele banken zijn weggesmolten als sneeuw voor de zon. Ze komen nog nauwelijks boven 0,10% uit. Bij een online bank krijgt de klant betere rentevoeten. Dat is mogelijk door het statuut van cyberbank en door de lagere werkingskosten.


Wij zijn (bijna) onze eigen bankier
Om een rekening te openen is een bankbediende niet langer nodig. Iedereen doet dat heel gemakkelijk zelf op een paar minuten. En bovendien is die rekening altijd en overal toegankelijk voor de klant!

Innoverende diensten
Online banken zijn vaak koplopers met de service die ze bieden. Wat vindt u bijvoorbeeld van meldingen via sms, modules om spaarformules te vergelijken, allerlei apps, enz.
Als u online spaart, krijgt u niet alleen gemakkelijker en meer geld op uw rekening, maar stijgt uw comfort ook!

Deel dit artikel