Spaarrekening NIBC Direct: sterke basisrente vanaf dag 1

De online spaarrekening van NIBC Direct is een gereglementeerde spaarrekening met een sterke basisrente, voor elke eurocent en vanaf de eerste dag.

Haalt u geld af? Geen drama, want u loopt niet meteen een hoge getrouwheidspremie mis. De voordelige basisrente en de hoge beschikbaarheid van uw geld zijn hier de troeven.

0,10% basisrente 0,10% getrouwheidspremie
  • Rente op jaarbasis
  • Zonder kosten en Online
  • Gereglementeerde spaarrekening
    Geen RV tot 1880 euro
  • Onbeperkte looptijd
  • Hoge flexibiliteit

De hierboven vermelde rentes kunnen dagelijks worden aangepast. We informeren u tijdig via e-mail wanneer deze zullen wijzigen. U kan de rentes te allen tijde consulteren op deze website. In tegenstelling tot onze termijnrekeningen heeft de NIBC Direct Spaarrekening een onbeperkte looptijd.

Een fiscaal voordelige gereglementeerde spaarrekening

De NIBC Direct spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening, die voldoet aan een aantal wettelijke voorwaarden waardoor onze klanten jaarlijks genieten van een vrijstelling van roerende voorheffing tot 1.880 euro per persoon aan interesten voor het inkomstenjaar 2016. Op het deel interesten boven dat vrijgestelde bedrag, betaalt u 15% roerende voorheffing. Lees meer over de roerende voorheffing op onze spaarrekeningen >

Verder hebben de NIBC Direct spaarrekeningen zo hun eigen karakter:

  • Zo houden we niet van kleine lettertjes en geven we dezelfde voorwaarden aan al onze klanten.
  • De spaarrekening van NIBC Direct wordt door Spaargids.be elk jaar opnieuw beloond tot één van de beste van het jaar.
  • Tenslotte is uw geld ook veilig bij ons. Als Belgisch bijkantoor van een Nederlandse bank vallen wij onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. 

Bescherming tegen faillissement van de bank :

In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van € 100.000 dat valt onder de depositogarantie. Lees meer over het garantiestelsel.

NIBC Direct is onderdeel van NIBC Bank N.V. met maatschappelijke zetel in Nederland. 
Het Belgische recht is van toepassing op deze rekeningen.

Rekening openen