Getrouwheidsrekening

De NIBC Direct getrouwheidsrekening is een gereglementeerde spaarrekening met een iets lagere basisrente, maar een opmerkelijk hogere getrouwheidspremie.

Ideaal voor spaargeld dat u een jaar of langer kunt laten staan, zonder het echt te willen vastzetten. Zo kunt u een hoger totaalrendement behalen dan met onze gewone spaarrekening.

0,10% basisrente
0,70% getrouwheidspremie
  • Ideaal op langere termijn
  • Rente op jaarbasis
  • 100% Gratis en Online
  • Gereglementeerde spaarrekening
Rekening openen


De hierboven vermelde rentes kunnen worden aangepast, maar worden u tijdig via e-mail meegedeeld en u kan ze altijd consulteren op onze website.


Fiscaal voordelig

De NIBC Direct spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening, die voldoet aan een aantal wettelijke voorwaarden waardoor onze klanten jaarlijks genieten van een vrijstelling van roerende voorheffing tot € 1.880,- per persoon aan interesten voor het inkomstenjaar 2014. Op het deel interesten boven dat vrijgestelde bedrag, betaalt u 15% roerende voorheffing. Meer informatie >>Verder hebben de NIBC Direct spaarrekeningen zo hun eigen karakter:

  • Zo houden we niet van kleine lettertjes en geven we dezelfde voorwaarden aan al onze klanten.
  • De spaarrekening van NIBC Direct wordt door Spaargids.be elk jaar opnieuw beloond tot één van de beste van het jaar.
  • Tenslotte is uw geld ook veilig bij ons. Als Nederlandse bank vallen wij onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Dit biedt dezelfde garanties als het Belgische stelsel namelijk € 100.000,- per persoon per bank. Lees meer over het garantiestelsel.


Rekening openen

Contacteer mij!

Wij zijn momenteel niet telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak en dan contacteren wij u.

Maak een afspraak