| nl fr

Bel gratis op 0800/63.500 of contacteer ons.

Getrouwheidsrekening

De NIBC Direct getrouwheidsrekening is een gereglementeerde spaarrekening met een iets lagere basisrente, maar een opmerkelijk hogere getrouwheidspremie.

Ideaal voor spaargeld dat u een jaar of langer kunt laten staan, zonder het echt te willen vastzetten. Zo kunt u een hoger totaalrendement behalen dan met onze gewone spaarrekening.

Getrouwheidsrek new NL

Rekening openen


De hierboven vermelde rentes kunnen worden aangepast, maar worden u tijdig via e-mail meegedeeld en u kan ze altijd consulteren op onze website.

Fiscaal _voordeligFISCAAL VOORDELIG

De NIBC Direct getrouwheidsrekening is een gereglementeerde spaarrekening, die voldoet aan een aantal wettelijke voorwaarden waardoor onze klanten jaarlijks genieten van een vrijstelling van roerende voorheffing tot € 1.880,- per persoon aan interesten voor het inkomstenjaar 2014. Op het deel interesten boven dat vrijgestelde bedrag, betaalt u 15% roerende voorheffing. Meer informatie >>

Verder hebben de NIBC Direct spaarrekeningen zo hun eigen karakter:

  • Zo houden we niet van kleine lettertjes en geven we dezelfde voorwaarden aan al onze klanten.
  • De spaarrekeningen van NIBC Direct werd door Spaargids.be beloond met de award voor beste spaarrekening 2013.
  • Tenslotte is uw geld ook veilig bij ons. Als Nederlandse bank vallen wij onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Dit biedt dezelfde garanties als het Belgische stelsel namelijk € 100.000,- per persoon per bank. Lees meer over het garantiestelsel.

Tarievenlijst

Essentiële spaardersinformatie

Rekening openen