Rekening sluiten?

U kan uw internetspaarrekeningen op elk ogenblik afsluiten, zolang er geen lopende termijnrekeningen zijn.

Termijnrekeningen kunnen niet tussentijds stopgezet worden, behalve in uitzonderlijke gevallen zoals beschreven in de algemene voorwaarden (overlijden, werkloosheid, scheiding, ziekte of ongeval, op voorwaarde dat deze omstandigheden zich nog niet voordeden bij het openen van de termijnrekening).

U kunt uw spaarrekening afsluiten in uw beveiligde bankomgeving, via “Rekening afsluiten” onder “Internetspaarrekening”.

Faq Hoe Spaarrekening Afsluiten Nibc Direct

• Selecteer de spaarrekening die u wilt afsluiten en klik op "Volgende".
  • Kies nadien de begunstigde rekening. Dat kan uw tegenrekening zijn, of één van uw andere NIBC Direct spaarrekeningen. Klik op "Volgende" om uw begustige rekening te bevestigen.
  • U ontvangt vervolgens een sms, met daarin de code die u nodig heeft om deze wijziging te bevestigen.
  • Voer de sms-code in, en klik op "Bevestigen" om uw aanvraag om uw rekening sluiten te valideren.

Zodra de rekening gesloten is, wordt het saldo op de rekening die u als begunstige rekening heeft aangeduid, overgemaakt (uw tegenrekening of een andere NIBC Direct spaarrekening).