Waar kan ik zien hoeveel rente reeds werd uitbetaald?

Jaarlijkse uitbetaalde basisrente

Als u heel gericht uw rente-uitbetalingen wil consulteren, zoekt u best de transacties op uw rekening(en) op. U logt daarvoor in op de beveiligde omgeving,  klikt op 'Interetspaarrekening', daarna op 'Transactieoverzicht'.

Het scherm dat zich opent laat u toe om een rekening te selecteren en om een bedrag én datums in te voeren.

De basisrente,  die u verwerft op dagbasis, wordt altijd met valutadatum 01 januari bijgezet op uw rekening. Om die uitbetaling te consulteren, kan u het transactieoverzicht van 31-12 tot 01-01 bekijken.

Kwartaaluitbetaling getrouwheidspremie

In het transactieoverzicht kiest u de rekening die u wenst te bekijken, en voert een periode in van  '30-09-2013 tot 01-10-2013' om - in dit specifieke geval - de kwartaaluitbetaling van 1 oktober 2013 van uw getrouwheidspremie te bekijken.

Omdat het op 1 oktober 2013 over de allereerste kwartaaluitbetaling gaat- zou het kunnen dat u een uitbetaling van 3 kwartalen hebt ontvangen (voor al het spaargeld dat in de afgelopen 3 kwartalen 12 maanden onafgebroken op uw rekening stond).  Bij volgende uitbetalingen zal telkens slechts voor 1 kwartaal premie worden betaald, namelijk voor het spaargeld dat in het voorafgaande kwartaal 12 maanden onafgebroken op de rekening stond.

De getrouwheidspremie wordt vanaf nu 4 maal per jaar uitbetaald: op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. De getrouwheidspremie krijgt u alleen voor spaargeld dat 12 maanden onafgebroken op uw rekening heeft gestaan.
U kan er uiteraard ook voor kiezen om een langere periode transacties te bekijken of om uw uittreksels integraal te consulteren.

Rente-uitbetaling Flex rekening

Is hetzelfde principe als de kwartaaluitbetaling getrouwheidspremie. Zo kiest u in het transactieoverzicht  de Flex rekening die u wenst te bekijken, en voert een periode in van ’30-09-2014 tot 01-10-2014’ om – in dit specifiek geval de interestuitbetaling van 1 oktober 2014 nader te bekijken

Contacteer mij!

Heeft u een vraag voor ons? We bellen u graag op een ogenblik dat het u uitkomt.

Maak een afspraak