Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord vergeet, kan u op 2 manieren een nieuw wachtwoord ontvangen:

• via "Wachtwoord vergeten?" op de aanmeldpagina van de beveiligde omgeving, of
  • door contact op met onze klantendienst op te nemen, op het nummer 0800 63 500.

Als u via de aanmeldpagina van de beveiligde omgeving gaat, bevestigt u uw gebruikersnaam, vult u de Captcha in en klikt u op "Volgende".

Antwoord nadien op de geheime vraag en klik op "Bevestigen". U ontvangt een nieuw eenmalig wachtwoord (dat 2 uur geldig is) via sms op uw gsm.

Een nieuw wachtwoord kiezen

Uw wachtwoord dient te bestaan uit minimaal 8 en maximaal 16 karakters, en moet volgende 4 elementen bevatten:

• hoofdletters
  • kleine letters
  • cijfers
  • speciale tekens ($, *, @, ...)

U mag geen 4 identieke gegevens na elkaar gebruiken.