Wat doe ik als ik mijn wachtwoord niet meer ken?

Als u uw wachtwoord vergeet, kan u op 2 manieren een nieuw ontvangen. Ofwel klikt u in de openingspagina van de beveiligde omgeving op 'Wachtwoord vergeten', ofwel neemt u contact op met onze klantendienst.

Als u via de openingspagina van de beveiligde omgeving gaat, moet u eerst uw gebruikersnaam bevestigen en daarna de Captcha vervolledigen.

Klik op ‘Volgende’, antwoord op de geheime vraag en bevestig. Een nieuw eenmalig wachtwoord, dat geldig is gedurende 2 uur, wordt via sms naar uw gsm gestuurd.