Welke spaarrekeningen kan ik openen bij NIBC Direct?

Bij NIBC Direct kan u 3 soorten spaarrekeningen openen: 

NIBC Direct Spaarrekening: een spaarrekening met een hoge basisrente en een lage getrouwheidspremie. Op de Spaarrekening krijgt u op al uw geld constant een zeer aantrekkelijke basisrente, zelfs voor geld dat zich maar korte tijd op uw rekening bevindt. Zo heeft u meer flexibiliteit. (U kan als individuele klant maximum één Spaarrekening openen)

NIBC Direct Getrouwheidsrekening: een spaarrekening met een lage basisrente en de wettelijk maximale getrouwheidspremie. Voor de getrouwheidsrekening is het interessanter als u uw geld minstens één jaar onafgebroken op de rekening laat om zo de getrouwheidspremie te verwerven. U verliest aan flexibiliteit, maar krijgt één van de hoogste rentes op de Belgische markt. (U kan als individuele klant maximum één Getrouwheidsrekening openen)

NIBC Direct Flex rekening: een niet-gereglementeerde spaarrekening met één rentevoet die dagelijks opbrengt. U krijgt de rente per kwartaal uitbetaald (op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). U hoeft dus uw spaargeld geen 12 maanden te laten staan om uw rente te verzilveren. U verbreekt ook geen premie als u uw spaargeld afhaalt. Het is dus een ideale rekening voor spaargeld dat u op eender welk moment kan gebruiken of nodig heeft. (U kan als individuele klant maximum vijf  Flex rekeningen openen)

 

Contacteer mij!

Wij zijn momenteel niet telefonisch bereikbaar. Maak een afspraak en dan contacteren wij u.

Maak een afspraak