Welke spaarrekeningen kan ik openen bij NIBC Direct?

Bij NIBC Direct kan u 3 soorten spaarrekeningen openen: 

NIBC Direct Spaarrekening: een spaarrekening met een hoge basisrente en een lage getrouwheidspremie. Op de Spaarrekening krijgt u op al uw geld constant een zeer aantrekkelijke basisrente, zelfs voor geld dat zich maar korte tijd op uw rekening bevindt. Zo heeft u meer flexibiliteit. (U kan als individuele klant maximum één Spaarrekening openen)

NIBC Direct Getrouwheidsrekening: een spaarrekening met een lage basisrente en de wettelijk maximale getrouwheidspremie. Voor de getrouwheidsrekening is het interessanter als u uw geld minstens één jaar onafgebroken op de rekening laat om zo de getrouwheidspremie te verwerven. U verliest aan flexibiliteit, maar krijgt één van de hoogste rentes op de Belgische markt. (U kan als individuele klant maximum één Getrouwheidsrekening openen)

NIBC Direct Flex rekening: een niet-gereglementeerde spaarrekening met één rentevoet die dagelijks opbrengt. U krijgt de rente per kwartaal uitbetaald (op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). U hoeft dus uw spaargeld geen 12 maanden te laten staan om uw rente te verzilveren. U verbreekt ook geen premie als u uw spaargeld afhaalt. Het is dus een ideale rekening voor spaargeld dat u op eender welk moment kan gebruiken of nodig heeft. (U kan als individuele klant maximum vijf  Flex rekeningen openen)

 

Contacteer mij!

Heeft u een vraag voor ons? We bellen u graag op een ogenblik dat het u uitkomt.

Maak een afspraak