Hoe moet ik cookies verwijderen?

Manueel cookies verwijderen

Cookies verwijderen in Internet Explorer

1. Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen. Klik onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
  2. Je wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval Cookies aangevinkt staat en klik op Verwijderen.

Cookies verwijderen in Firefox

1. Klik op de oranje balk van Firefox bovenin en ga naar Geschiedenis > Recente geschiedenis wissen. Klik op Uw recente geschiedenis wissen.
  2. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval Cookies aan. Je kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het blokje met 3 streepjes, rechtsbovenin. Klik op Geschiedenis > Browsegeschiedenis wissen. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen...
  2. Zorg in ieder geval dat Cookies en andere siteplugingegevens aangevinkt staat bij het verwijderen.

Cookies verwijderen in Safari

1. Kies bovenin voor Safari, en klik op Voorkeuren. Klik bovenin het nieuwe venster op “Beveiliging” (Met het slotje). Klik op Toon cookies.
  2. Klik op “Verwijder alles”.

Automatisch cookies verwijderen

Je kunt cookies automatisch laten wissen wanneer je de browser afsluit. Zo blijft informatie nooit lang bewaard. Let wel, als u de gewoonte heeft uw gebruikersnamen op te slaan, zullen die na het wijzigen van de settings bij het afsluiten van de browser steeds allemaal worden verwijderd.

Automatisch cookies verwijderen in Internet Explorer

1. Ga naar Extra -> Internetopties. Vink Browsegeschiedenis verwijderen bij afsluiten aan en klik op OK.

Automatisch cookies verwijderen in Firefox

1. Klik op het oranje balkje van Firefox, bovenin. Kies Opties > Opties en in het tabblad Privacy voor: Firefox zal ... (de optie) Nooit geschiedenis onthouden. Let op: ook je surfgeschiedenis zal nu telkens worden gewist.
  2. Klik op OK.

Automatisch cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het blokje met 3 streepjes, rechtsbovenin > kies Instellingen > Privacy > Instellingen voor inhoud...
  2. Kies onder Cookies de optie 'Lokale gegevens alleen bewaren totdat ik mijn browser sluiten'.

Als je de cookies hebt verwijderd zal de foutmelding nog op het scherm verschijnen, maar je kan dan gewoon inloggen.