Waarom krijg ik een boodschap om cookies te verwijderen?

Ook al is het niet helemaal terecht - cookies zorgen er immers voor dat ons gebruiksgemak verhoogt - het begrip 'cookies' is inmiddels met privacy kwesties verbonden geraakt omdat ze informatie bevatten.

NIBC Direct hanteert een streng veiligheidsbeleid, daarom kan je afhankelijk van het type toestel (vnl. bij smartphone & tablet)  waarmee je inlogt gevraagd worden cookies te verwijderen. We willen graag potentiële risico’s tot het minimum herleiden.